Blogg

RSS

En trygg mäklare att lita på i Sundsvall

26 Jan 2023

Har du en känsla av att det inte går att lita på mäklare? Då har du definitivt inte träffat någon av alla de fantastiska mäklare som finns i Sundsvall.

Det finns många skrönor om att det inte går att lita på mäklare men de är inte riktigt sanna. Att utbilda sig till mäklare är ett tufft jobb och tar flera år. Du ska kunna allt om mäkleri, känna till lagar och veta hur du ska hantera papper och klienter. Alla dokument ska vara juridiskt korrekta.

Det är nog inte många mäklare som äventyrar sitt rykte och blir kända för att det inte går att lita på dem. Annat var det kanske på den tiden då det inte krävdes någon utbildning och det var lite lösare rutiner när det gällde att skriva avtal och sälja en fastighet. Nu vill alla ha ett bra rykte.

Mäklare i Sundsvall har en hög kunnighet

Att vara mäklare i Sundsvall eller på en annan ort innebär att man har mycket med människor att göra. Det bli en hel del mänskliga kontakter man kommer att ha gjort under sina år som mäklare. Tänk vad roligt att kunna förmedla hus, industrilokaler, fastigheter för kontor eller boende och veta att det kommit så många tillgodo.

Det är nog ett tillfredsställande yrke trots att det innebär många långa dagar, mycket helgarbete och säkert en hel del knepiga kunder eller situationer att ha att göra med. En mäklare hjälper till att både sälja och köpa fastigheter. Det görs kontinuerligt över hela Sverige.

Hemstädning Stockholm - Få tid över till annat

31 Oct 2022

Har du svårt att få vardagen att gå ihop? Det är en kamp för många och i synnerhet för familjer med mindre barn i Stockholm. Att få livspusslets alla bitar att gå ihop är långt ifrån enkelt. Man ska pendla till- och från jobbet, man ska köra barnen till skola, man ska handla, man ska laga mat, man ska hinna träna och man ska utöver detta också vara en bra partner samt hinna med att träffa vänner och exempelvis träna. Klart står att detta, för många, blir övermäktigt.

Men, det finns genvägar i detta och det går att köpa sig tid över till annat. Genom att välja hemstädning i Stockholm så kan du och din familj investera i er själva, skaffa fler timmar att göra annat på och där ni dessutom öppnar dörren till ett rent och fräscht hem.

Hemstädning är populärt i Stockholm

Att just hemstädning i Stockholm blivit den mest populära tjänsten inom Rut-avdragets ramar är, baserat på det vi ovan gick igenom, inte så konstigt. Det handlar inte om att man är lat om man väljer professionell hemstädning i Stockholm. Till mångt och mycket så handlar det om att man väljer att prioritera annat än städning och att välja att göra nödvändiga saker som man annars skulle ha svårt att hinna med.

Det handlar dessutom för många om en begränsad period. När barnen växer upp, blir större och odlar egna intressen så kan man frigöra mer tid för skötsel av hemmet och hemstädning i egen regi - men då barnen är små så måste de också ha en helt annan skötsel och logistik kring sig. Något som gör hemstädning i Stockholm till en absolut nödvändighet.

Hemstädning i Stockholm - tänk på detta

Det finns klara fördelar med att välja hemstädning i Stockholm och i att låta ett professionellt företag sköta städningen i ditt hem. Man måste emellertid också se till att vissa saker är säkerställda innan man skriver under ett avtal. Vi tittar närmare på några viktiga punkter som du bör tänka på i samband med att du ska välja en städfirma i Stockholm:

  • Provstädning. Hur lång tid tar det att städa ditt hem? Genom att företaget erbjuder en provstädning så får ni båda också ett hum om hur lång tid det tar - och hur kostnaden kommer att se ut.
  • Vem städar? Se alltid till att välja företag som har exempelvis kollektivavtal och fasta anställningar. Tyvärr är städbranschen långt ifrån ren i denna fråga och du kan bidra till en bättre miljö genom ett aktivt val i denna fråga. Du bör även se till att samma person städar hemma hos dig varje gång. Dels för din egen trygghet och dels också för att jobbet blir effektivare.
  • Hur ska det städas? Företag idag är flexibla både vad gäller vad som ska städas och när städningen ska ske. Du kan exempelvis välja att få ditt hem städat någon gång i veckan, en gång i månaden eller flera gånger i veckan - du bestämmer och företaget du anlitar anpassar sig efter detta. Många erbjuder även fasta abonnemang, vilket underlättar ganska rejält.
  • Nycklar och rutiner. Det är ditt hem och du måste känna dig trygg och säker med företaget du anlitar. Se till att det finns välutvecklade rutiner vad gäller nycklar, koder och larm.

Inga onda axlar med hjälp av företagsflytt i Stockholm

10 Aug 2022

Står ni inför en kommande flytt med företaget? En företagsflytt behöver göras på ett smidigt sätt. Ni kan få hjälp genom att anlita en flyttfirma i Stockholm.

Som företagare så vill man inte att företaget ska stå stilla. Man vill och behöver fortsätta arbeta på sitt företag. Det kan bli ett problem om man är mitt inne i en flytt. För att du ska fixa din företagsflytt smidigt, så finns det några saker du kan göra.

Att passa på och göra en rensning när man ska flytta är något alla bör göra, även om man flyttar med företaget. Det som ska återvinnas bör du lägga till återvinningen och det resterande packar du ned. Att packa sakerna så du vet var du finner vilka saker gör ditt arbete enklare senare. Det bästa tipset är att anlita en flyttfirma.

Boka din företagsflytt i god tid i Stockholm

Allt fler inser hur skönt det är att faktiskt få hjälp med flytten, även för företag. När man tar hjälp med sin företagsflytt i Stockholm, så kan företaget hela tiden vara i rullning. Flyttfirman hjälper till på ett bra och effektivt sätt så att arbetet inte kommer i kläm.

Däremot bör du vara ute i god tid och boka flyttfirman. Det är väldigt populärt att ta hjälp och tiderna går snabbt åt. Boka din företagsflytt så fort du vet datumen. Då kommer du se att allting går som smort med din företagsflytt, från den gamla till den nya lokalen.

Flyttfirma i Kungälv för en säker flytt

10 Jun 2022

En flyttfirma i Kungälv är det som gäller om du vill ha en trygg flytt. Det blir absolut det bästa om det är så att du bor i Kungälv eller ska flytta dit.

När det är dags att flytta från Kungälv är det smart att anlita en flyttfirma. Ett annat scenarion är att du ska flytta till Kungälv. I båda fallen är det ju bra på det sättet att bilen inte behöver åka kors och tvärs över landet för att hämta hela bohaget och sedan frakta det dit de ska.

Självklart kan du anlita vilken flyttfirma som helst över hela Sverige. Men medge att det låter effektivt att ta en som är på samma ställe du ska till. Eller som åker från Kungälv om det är där du bor och kör dit du tänker bosätta dig.

Flyttfirma Kungälv håller måttet

När du vill ha en flyttfirma som håller måttet i alla lägen kan det vara en god idé att ta en närmare titt på en flyttfirma i Kungälv. De erbjuder dig liksom andra flyttfirmor hjälp både om du flyttar privat och om du ska flytta ett företag. Samtidigt erbjuds du hjälp runt omkring flytten.

Du skulle kunna få hjälp med magasinering om det skulle vara så att du behöver det mellan de olika platserna. Sedan kommer ju den tunga biten med att flyttstäda. Det gör en en städfirma lekande lätt. Ett helt gäng kommer in och tar sig an olika rum. I ett nafs är det åtgärdat.

I Stockholm kan man få hjälp med att återvinna och städa dödsbon

25 Jan 2022

Att sortera, återvinna och köra bort ett dödsbo kan vara tidskrävande. Men i Stockholm finns det särskilda företag som kan hjälpa till med detta och som även kan sköta städningen efteråt.

Att sortera och återvinna ett dödsbo kan ta lång tid och vara arbetskrävande. Särskilt om man inte har tillgång till bil med dragkrok och släp. Det är heller inte alltid man vet hur man bäst återvinner olika material och var man kan slänga dem. Men det finns särskilda företag som kan hjälpa till med olika typer av återvinning som exempelvis dödsbon, förråd, enstaka möbler och annat. De kan tömma, sortera och forsla bort och se till att materialet tas om hand på ett korrekt sätt och som är bra för miljön. I de fall man vill skänka bort möbler eller bara flytta dem till en annan adress kan de även göra detta. De kan även erbjuda städning efteråt så att den tömda bostaden blir skinande ren.

Använd rutavdraget vid tömning av dödsbo

Är man privatperson och vill ha hjälp med att tömma och städa ut ett dödsbo i Stockholm kan man använda sig av rutavdraget på tjänsten. Men priserna kan variera mellan olika aktörer och det kan därför löna sig att först be om ett kostnadsförslag från några olika företag innan man bestämmer sig. Men då inte alla är seriösa utan slarvar med sortering och återvinning måste man också ta hänsyn till referenser då man väljer företag.

Du har nära till din flytthjälp på Gotland

24 Jan 2022

Gotland är en vacker ö, och du kan enkelt flytta dit. Då anlitar du bara en serviceinriktad flytthjälp på Gotland. De sköter gärna det praktiska, allt från transport till magasinering.

Din flyttfirma på Gotland är ett serviceföretag, och de hjälper dig med det du inte har ork eller tid med. Även om du inte flyttar så långt, kanske bara inom Visby, är det ändå mycket som ska fixas, packas och ordnas. Behöver du flyttkartonger kan du låna dem av flyttfirman.

Du kan till och med låta flyttfirman städa din gamla bostad åt dig. De kan magasinera en del av ditt bohag också, om du inte får plats med allt.

Flytta mindre stressfyllt och anlita flyttproffs

Det är bra att få iväg allt på samma gång med en rejäl flyttbil, och det arbetet går lätt för den rutinerade personalen för flytthjälp på Gotland. De är experter på allt inom packning och lastning, och där finns det också stor tjänstvillighet om du vill ha praktisk hjälp med att fylla kartongerna och få plats med så mycket som möjligt. De har rätt utrustning, som exempelvis bärselar om du har tunga möbler som ska flyttas.

Du kan bara koncentrera dig på att få in alla möblerna på det nya stället, packa upp och göra i ordning där, och sedan får du hjälp med allt annat. Du har full valfrihet, beroende på tid och ork, hur mycket jobb du vill slippa, så du hinner se hur vackert det är på Gotland.

En flyttfirma på Östermalm är pålitlig och erfaren

4 Nov 2021

När det är dags att flytta är det viktigt att allt kommer fram välbevarat och i tid. Låt en flyttfirma på Östermalm hjälpa dig så går flytten galant. De tar hand om både små och stora flyttlass.

Har du ett flyttlass som ska iväg någonstans? Du kanske själv ordnar med packning, flytt av bohaget och flyttstädning. Det går att göra allt själv med hjälp av lite bärhjälp av möbler. Det tar en väldig tid, sliter på kroppen, är jobbigt och kan sluta med ont i ryggen och skadade möbler. Nu kanske du tycker att det där inte lät så bra och undrar om det finns något alternativ. Ja, visst finns det ett mycket bättre alternativ. Du anlitar en flyttfirma på Östermalm som har personal med rätt kompetens samt ansvarsförsäkringar. De tar tar hand om både flytt av ditt bohag och även flyttstädningen om du önskar det. Själv kan du sitta lugnt med en fika och känna dig trygg med att alla dina prylar och möbler kommer fram i helt skick.

Är det inte onödigt att anlita en flyttfirma?

Du kanske tycker att det känns lite onödigt att anlita en flyttfirma. Du kanske bara har ett litet bohag och ska flytta en kort sträcka inom samma område. Det spelar ingen roll för det är i alla fall en god idé att anlita en flyttfirma. Du spar tid, undviker ryggproblem, slipper skadade möbler och så vidare. Du behöver heller inte leta efter bärhjälp och lämpligt fordon att flytta med.

Snabb och lätt flytt med flyttfirma på Södermalm

11 Aug 2021

För dig som har mer att göra än att packa och att kånka tunga möbler finns bra alternativ. Kontakta flyttfirma på Södermalm för offert. Du kommer att bli av med stress och undviker ryggskott.

Inte många av oss ser fram emot vissa bestämda bitar av processen med att flytta. Planering brukar fungera bra för de flesta, och många har också bra koll på att säga upp abonnemang och adressändra. Att glömma meddela släkt och vänner är förvånansvärt vanligt men det är enkelt att åtgärda.

Själva det fysiskt tunga arbetet med flytten är ett helt annat kapitel. Många har helt enkelt inte fysiken till att bära tunga möbler och diverse lösöre. Andra saknar möjligheten rent praktiskt eftersom andra åtaganden sätter stopp. Det är inte heller givet att någon har behörighet att köra den sortens fordon som krävs för en flytt.

Det är enkelt att anlita en flyttfirma

Varför göra allting på det krångligaste sättet? Varför tära hårt på relationen till släkt och vänner genom att använda dem som packåsnor? Att anlita en flyttfirma på Södermalm när du ska byta bostad är enkelt och du kan också använda RUT-avdrag och reducera kostnaden rejält.

Du kan ringa flyttfirman och be om en offert. De behöver veta mått på din bostad och gammal och ny adress. De vill veta om du har normalt bohag eller om du har tre pianon som ska med, från tre trappor ned till fem trappor upp. Då du accepterat offerten löser ni flytten tillsammans.

Att flytta en del av livets cirkel

7 Feb 2021

Att flytta brukar inte vara något man går och längtar efter. Men att bo på ett mer lämpligt ställe? Ja, tack. Då kommer en flyttfirma underlätta så att du får en effektiv och trevlig flytt.

Det är sällan en människa lever på samma plats hela livet. Även den mest stabila uppväxten kommer till den tidpunkt då man blir vuxen och flyttar hemifrån. Enligt undersökningar brukar en person i genomsnitt flyttar minst tre gånger i livet. Den första när man flyttar hemifrån. Sedan kanske man förälskar sig och flyttar ihop. Med tiden kanske familjen utökas med barn och då kan man behöva ett större boende. För somliga slutar förhållandet tyvärr med en separation och då är det dags att flytta igen. Många flyttar mycket mer än så under sitt liv, men sällan är en flytt någonting man ser fram emot.

En mindre jobbig flytt

Stressen av att rensa, packa och fixa allt i samband med flytten kan kännas övermäktig. Ju längre man bor på ett ställe, desto mer grejer samlar man på sig. Man packar och packar om, sliter med kartongerna på och av flyttbilen och man önskar bara att det ska ta slut. När man till sist kommit “hem” är man så trött att man bara vill sätta sig på resväskan och storböla. Lid inte så, lilla vän! Ta hjälp istället av en erfaren flyttfirma i Göteborg. Så du får hjälp med allt från packning i det gamla hemmet till uppackning i det nya.

Lämna smutsen bakom dig

8 Jan 2021

Den gamla lägenheten måste städas när du flyttar. Som om man inte har fullt upp ändå med stressiga bestyr. Vill du ta det lugnare, var smart och anlita en städfirma för din flyttstädning.

Det är bara du som vet att ugnen är smutsig och att det finns mängder av hårbollar i golvbrunnen i duschen, dammråttor bakom elementen och gamla smulor i skafferiet. Egentligen borde man ju ha städat ordentligt, men det är så mycket annat man ska göra, och saker står i vägen. Men när man flyttar, då är ju ytorna tomma. Men då har man inte tid. Men det finns en smart lösning. Anlita proffs för jobbet.

Drömmen om att slippa städa

Man vill lämna en rengjord lägenhet, och man vill ha ryggen fri så att ingen kan klaga. Det bästa är att om du anlitar en firma för din flyttstädning så är det ingen som får veta ett dugg om alla smulor och dammråttor. Den hemligheten är bara din. Du lämnar smutsen bakom dig och den försvinner för alltid. Dessutom kan du utnyttja ditt RUT-avdrag för hushållsnära tjänst, så det kan vara värt en liten slant att få slippa städa själv.

Det är inte roligt att låta släkten och vännerna rota runt i dina golvbrunnar. Genom att lämna bort städjobbet till yrkesfolk, behåller du din integritet, och ingen ser vad du lämnar kvar i ugnen eller bakom spisen. Flyttstädningen tas om hand av riktigt duktiga proffs, och de tar ansvar för den så att du slipper bemöta några som helst klagomål. Läs mer om flyttstädning på denna hemsida: https://www.flyttstädningvallentuna.com

När du behöver förvaring

28 Dec 2020

Har du för mycket saker hemma, men som du inte vill göra dig av med? Åtminstone inte än? Vill man ha lite mer betänketid eller helt enkelt bara vill ha mer plats, så finns en bra lösning.

Lösningen är det som kallas magasinering. Då förvarar man sina saker i en slags lagerlokal med massor av förråd. Det kan liknas vid ett hotell, fast för saker då, där varje förråd är ett hotellrum. Man kan hyra ett eller flera förråd, beroende på hur mycket plats man behöver. Precis som på hotell kan man välja olika lång vistelsetid. En del människor kanske bara behöver tillfällig förvaring av sina grejer. Det kan exempelvis handla om en flytt där man inte får tillgång till nya bostaden innan man måste lämna den gamla.

Renoveringssugen eller bara nostalgisk?

Det kan också vara så att man ska renovera hemma. Ska man renovera mycket vill man gärna slippa göra det bland allt möblemang med mera. Då kan magasinering verkligen vara en god idé. När renoveringen är klar är det bara att ta hem grejerna igen. Om man varken ska flytta eller renovera kanske det är så att man bara är väldigt nostalgisk. Bär man på den nostalgiska ådran kan man ha svårt för att göra sig av med saker. Det mesta påminner om något fint minne och det vill man inte slänga. Samtidigt kommer ju bostadsytan tillslut inte tåla mer. Även då är magasinering en bra idé. Nattsömnen blir god när man vet att ens minnen tagit in på ett tryggt hotell! Läs mer om magasinering på denna sajt: https://www.magasineringtäby.se

Ta hjälp med din flyttstädning

15 Dec 2020

Inför en flytt är det ofta mycket stress känslor inblandat. Det kan kännas tungt och jobbigt att lämna sitt gamla hem, samtidigt som glädjen över att få ett nytt motiverar en att jobba vidare.

Det är många saker man ska göra inför en flytt. Allt ska packas, flyttas och sist men absolut inte minst - städas. Städningen är otroligt tidskrävande och det är ett krav att den ska göras noggrant. När man redan flyttat allt kan man känna sig nöjd och vill troligtvis bara börja packa upp och komma iordning på det nya stället. Om du väljer att anlita en städfirma som sköter din flyttstädning kan du få ha det just så. Hittar du en riktigt bra flyttfirma finns det även de som erbjuder både flytthjälp och flyttstädning som ett paketerbjudande. Det är inte fel att välja att göra sin flytt lite enklare. Oavsett hur mycket man gör själv eller inte är det ändå en stressig tid.

Öga för smuts

De som städar professionellt vet hur de ska städa. De vet var de ska städa och har rätt medel för det. När en flyttstädning görs ska det städas noggrant - bakom spisen, listerna, avloppen, ja, alla ställen man kan tänka sig. De har rätt medel för de olika ytorna. De vet hur redskapen ska användas och kommer noggrant gå igenom sin checklista för att kontrollera vad som har tagits och inte. När städningen sköts av en städfirma kan du känna dig trygg när du ska lämna över ditt gamla hem till de nya ägarna. Läs mer om flyttstädning på denna hemsida: https://www.flyttstädigöteborg.se

Anlita en flyttfirma idag

8 Dec 2020

Flyttfirman finns där för att hjälpa dig med flytten. Spara på dina muskler och din energi för med lyfthjälp utifrån behöver du inte använda dem. Anlita en flyttfirma för en enklare flytt.

När du anlitar en flyttfirma kommer de med den personal som behövs, och de har med sig olika verktyg som kan underlätta flytten. De har tillgång till bärsele om det ska flyttas någon tyngre sak. De har även sin egen transportbil de använder. Dessa bilar är anpassade just för att transportera varor.

Flyttkarlarna är upplärda om hur de både ska bära och transportera de mest ömtåliga saker. Har man något väldigt ömtåligt eller tungt bör man nämna det innan, detta så de kan ta in mer personal om det behövs.

Välj en seriös firma till din flytt

När du väljer företag bör du välja en seriös och kunnig flyttfirma. De ska kunna ge en offert när du ber om det. Har du någon tyngre eller komplicerad sak att bära behöver du säga det innan. Det kan medföra extra avgifter när det är en tyngre sak.

En annan sak man bör kolla upp är att företaget har försäkring, och man bör inte boka någon som inte har det. Denna försäkring ska täcka dina saker om det sker någon olycka under transporten samt när de bär sakerna. Det kan kännas svårt att veta vilken flyttfirma man ska välja, så för att göra det enklare kan man kolla tidigare kundomdömen. Då kan man enklare välja bort dem som inte verkar seriösa. Läs mer om flyttfirma på denna hemsida: https://www.flyttfirmatäby.se

Gör din flytt lite enklare

20 Nov 2020

De flesta av oss som har erfarenhet av att flytta vet att det inte är enkelt, för det är så många olika saker som ska göras. Och inte nog med detta, för det är även många känslor inblandade.

Har du koll på allt som behöver göras innan din flytt? Om du har det, är det en jobbig känsla? Man vet hur mycket arbete det är men också hur lite tid man har. Även om tiden räcker till är det tunga saker som ska göras. Unna dig själv en flyttfirma, de kan hjälpa dig på bästa sätt.

Hur fungerar det?

Det är faktiskt väldigt enkelt att använda sig av en flyttfirma, och det du behöver göra är att först hitta en. Du hittar flera olika genom att söka efter det. Har du några olika önskemål bör du ta upp det med dem redan vid första kontakten. Innan du bestämmer dig för vem du vill ha bör du fråga om en offert, tänk igenom innan vad du vill ska ingå i den och fråga så det ingår. Det man brukar tänka på i offerten är att bensin, transport och arbete ska räknas in. Många tar även extra betalt vid någon extra tung eller svårburen sak. Har du det bör även detta tas upp innan allt bestäms. När du nu ska boka flyttfirma är ännu ett råd att ha bra kontakt, då minskar ni risken för missförstånd mellan er. De arbetar för att alla ska bli nöjda och ha ett bra samarbete mellan er. Tveka inte att fråga om du undrar något mer.

Flyttfirman har allt

Om du väljer att anlita en flyttfirma behöver du dessutom inte heller tänka på vare sig vem du ska låna som ett par extra muskler, eller vad du ska transportera sakerna i. Allt detta har de. De kommer att bära dina saker dit du önskar. De kommer även sedan att bära ut sakerna. Samt har de en transportbil de transporterar sakerna i. Deras bilar är ofta anpassade efter just att frakta varor. De har även i regel olika storlekar på sina transportbilar. De som arbetar inom flyttbranschen är också utbildade om hur de ska bära ömtåliga saker. De vet hur man både bär och fraktar exempelvis ömtåliga saker som ett piano. Med detta sagt kan du känna dig trygg med att lämna över ansvaret till flyttfirman. De hjälper dig att flytta dina saker från ställe till ställe.

Dags att flytta tunga saker?

11 Nov 2020

Vill man ha hjälp att flytta pianot, kassaskåpet eller ännu större saker så är det tunghantering som behöver ordnas. Rätt utrustning och kompetens gör det tunga jobbet lätt som en plätt.

Tunghantering omfattar allt från flytthjälp av flygeln till större jobb som kräver speciella maskiner. När tunga tunga saker ska flyttas kan man behöva en kranbil och åkeri för att komma fram till rätt plats ibland. Har man investerat en stor summa i en ny värmepanna så vill man inte snåla in på installationen, det kan bli dyrt i slutändan.

Vid flytt av kassaskåp, piano eller liknande så använder man oftast bärsele och om så krävs maskiner. Även andra hjälpmedel kan behövas för att på ett säkert och korrekt vis flytta tunga föremål utan risk för skador, varken på objektet eller någons rygg.

Anlita proffs för de tunga jobben

När det kommer till att flytta stora, och ofta värdefulla, föremål så bör man inte vara dumsnål. Med rätt hjälpmedel och maskiner så kan man göra det på ett säkert vis. Att tappa pianot på tårna är ingen höjdare att råka ut för och skador som kan uppstå undviks genom att man anlitar proffs. Att göra detta behöver inte bli så dyrt och då har man även försäkringar som täcker alla eventualiteter som kan uppstå.

Något som kan ta flera dagar att göra manuellt kan ofta göras på en förmiddag med rätt utrustning för jobbet. Proffs finns att anlita så varför ta riskerna för onödiga skador? Läs mer om tunghantering på denna webbsida: https://www.tunghantering.nu 

← Äldre inlägg