Blogg

RSS

Så får man fatt i en takläggare i Stockholm

7 Jul 2023

Det finns många sätt att få fatt i en takläggare i Stockholm. Någon som vet vad hen pratar om och kan ordna ett riktigt snyggt, ordentligt och hållbart tak.

Då och då dyker det upp annonser i media gällande takläggare. För den som är ägare av ett hus eller någon typ av fritidshus kan det vara klokt att läsa dessa annonser lite extra noggrant. Att ha koll på var man får fatt i en bra takläggare i Stockholm, eller var man nu bor, kan nämligen vara nyttigt den dag man behöver en.

Skulle man råka glömma bort företagsnamnet man läst i en annons finns det som tur är andra sätt att få fatt i en skicklig takläggare i Stockholm. Internet är troligen den främsta resursen för att snabbt få namnet på mer än en takläggare i närområdet som kan hantera många olika typer av tak. Någon med stor erfarenhet och ordentligt kunnande.

En takläggare med fina omdömen

På nätet går det ofta att även läsa omdömen om takläggaren. Gamla kunder får ofta chansen att tycka till kring sin upplevelse av takläggaren och dess arbete. Dessa åsikter är viktiga för den som letar efter en takläggare i Stockholm som är dokumenterat skicklig och som håller vad den lovar kunden.

Även takläggarnas egna hemsidor kan vara en god resurs för att hitta en bra takläggare. Bilder av tidigare uppdrag kan visa på ett skickligt utfört hantverk. Även kvaliteten på själva hemsidan kan skvallra kring huruvida man fått fatt i en seriös firma.

Läs mer om hur en takläggare kan hjälpa just dig här: stockholmtakläggare.se

Så hittar du rätt mäklare i Strängnäs

29 Jun 2023

Har du en villa eller en bostadsrätt i Strängnäs som du vill sälja? Valet av mäklare kan ha stor betydelse för vilket pris du får ut. Här kommer några tips.

Valet av mäklare har ofta stor betydelse för vilket pris man får ut vid en bostadsförsäljning. Därför kan det vara klokt att träffa några olika mäklare innan man bestämmer sig för vem man ska anlita. Så gott som alla mäklare erbjuder att kostnadsfritt värdera bostaden. Detta utan att man förbinder sig till någonting.

På så vis kan man enkelt träffa och jämföra olika mäklare. För att kunna värdera bostaden på ett korrekt sätt kommer mäklaren på ett hembesök. Är det en engagerad och bra mäklare får man även tips på prisvärda förbättringar som man kan göra för att få ut ett så bra pris som möjligt.

Arvodet kan skilja en hel del mellan olika mäklare

Arvodet kan skilja en hel del mellan olika mäklare i Strängnäs, likaså vad som ingår i priset. Hur olika mäklare presenterar sina objekt i annonser kan skilja en hel del. En mäklare som tar ut ett högre arvode behöver nödvändigtvis inte vara skickligare, men ofta har de mer erfarenhet och därmed större kunskap.

En mindre erfaren mäklare med stor lokalkännedom kan förstås också lyckas bra. Därför ska man även gå på sin magkänsla när man väljer mäklare. En annan sak som kan vara viktig, och ofta har stor betydelse för hur många intressenter som kommer på visningen, är hur bostaden presenteras i bild och text och var den annonseras ut. Hos www.mäklaresträngnäs.net hittar du allt du behöver deta inför en flytt. 

Allt fler flyr Stockholms innerstad och vänder sig till mäklare i Sollentuna

18 Jun 2023

Mäklare i Sollentuna vet vad som säljer objekt mer än något annat just nu: Närheten till grön, skön natur. Många vill flytta ut från Stockholms innerstad.

I dag menar många människor att Stockholms innerstad inte är vad den en gång var. För några år sedan låg en lägenhet i innerstan högt uppe på önskelistan hos stadens invånare, men nu verkar pendeln ha svängt. Allt fler lyfter blicken utanför tullarna, mot områden som Sollentuna.

Till viss del kan det ha med den extrema prisutvecklingen på bostäder i innerstan att göra. Det är i dag ohemult dyrt att köpa lägenhet i centrala delar av Stockholm. Även om Södermalm tidigare varit en stadsdel förknippad med arbetarklass och konstnärer, har dessa grupper generellt inte råd att bo där längre.

Mäklare hjälper dig flytta ännu längre ut på landet

Att vilja lämna innerstan kan alltså ha ekonomiska orsaker. Men det kan också vara en fråga om att vilja bo mer naturnära. Om man ser på utbudet av bostäder hos mäklare i Sollentuna, märker man snabbt att beskrivningar som har med natur och miljö att göra används som ren reklam. Naturen säljer, helt enkelt. Grönt är skönt.

Detta är självklart goda nyheter för den som vill sälja sin bostad i Sollentuna. Kanske för att flytta ännu längre ut på landet? Efterfrågan på villor och lägenheter i Sollentuna är mycket hög, och det är fullt möjligt att omvandla en lägenhet i Sollentuna till en hel herrgård i till exempel Värmland.

Prisvärd och pålitlig flyttfirma i Stockholm

29 May 2023

Ska ni flytta och behöver anlita en flyttfirma? Ni vet väl att det kan vara stor skillnad mellan olika flyttfirmor i Stockholm? Här kommer några tips.

Att ta hjälp av en flyttfirma när det är dags att byta adress är för de flesta en nödvändighet. Men för att få en välplanerad och trygg flytt gäller det att också anlita rätt flyttfirma. Sedan rutavdraget infördes har andelen flyttfirmor ökat kraftigt och så även konkurrensen. Därför går det också att få flytthjälp till riktigt lågt pris.

Men bra och trafiksäkra fordon, försäkringar, utbildad personal och rättvisa löner kostar. Vill man ha hjälp av en riktigt proffsig och pålitlig flyttfirma ska man undvika de firmor som erbjuder flytt till riktigt lågt pris då de sällan är bra och seriösa. Det går att komma ner i pris genom att välja en flyttfirma som erbjuder skräddarsydd flytt.

Hur mycket kostar det att anlita en flyttfirma?

När man anlitar en flyttfirma som erbjuder skräddarsydd flytt betalar man bara för de tjänster man nyttjar. Har man en mindre budget kan man välja att packa själv i egna flyttlådor och endast låta flyttfirman sköta själva lastningen och transporten. Har man däremot en större budget kan man låta flyttfirman sköta allt, även uppackningen på den nya adressen.

Vill man veta hur mycket flytthjälp kostar ska man kontakta en flyttfirma i Stockholm och be om en specificerad offert. Då ser man tydligt hur mycket de olika flyttjänsterna kostar och kan välja bort sådant man inte tycker är prisvärt. Tänk på att också be om referenser och kontrollera dessa.

Effektiva Flyttjänster på Södermalm – Enkel och Smidig Flytt med Flyttfirma

20 May 2023

Flyttar du till eller från Södermalm? Slipp bekymra dig över trappor och parkering genom att boka en pålitlig flyttfirma. Låt oss göra flytten enkel och smidig för dig!

Flyttjänster som underlättar din flytt

Att genomföra en flytt är sällan en njutning. Packning, oändlig flyttstädning och lyfta möbler fram och tillbaka till den nya adressen tar sin tid. För många väcker det ångest, särskilt om man bor högt upp i ett hus utan hiss eller med en hiss som inte rymmer mycket – vilket ofta är fallet på Södermalm. Därför är det praktiskt och problemfritt att anlita en pålitlig flyttfirma. Vi tar hand om allt det jobbiga, medan du enbart fokuserar på att förflytta dig från en adress till en annan. Du kan även välja att packa själv, och vi tar hand om det tunga lyftandet och parkeringsfrågor under tiden.

En flyttfirma i rörelse

Vid varje månadsskifte blir flyttfirmorna extra hektiska, då många människor flyttar in och ut ur sina bostäder. Trots detta finns det oftast tillgängliga tider under resten av månaden. Som en professionell flyttfirma är vi vana vid tunga lyft, vilket gör oss kapabla att hantera förflyttning av tunga föremål som pianon, kassaskåp och mer. Vi utför även flyttar åt företag, ibland till och med inom samma fastighet.

Trygg och pålitlig flyttning

Att anlita en pålitlig flyttfirma är av största vikt för att säkerställa en smidig flyttupplevelse. Vår erfarenhet och professionalism gör att du kan känna dig trygg under hela processen. Vi har välutbildade flyttare som är vana vid att hantera allt från ömtåliga föremål till tungt bohag. Genom att välja oss som din flyttfirma på Södermalm kan du vara säker på att din egendom kommer att behandlas med omsorg och respekt.

Flexibilitet som passar dig

Vi förstår att varje flytt är unik och att olika kunder har olika behov. Därför erbjuder vi flexibla flyttlösningar för att passa dina specifika krav. Oavsett om du behöver hjälp med en liten eller stor flytt, inom Södermalm eller till en annan plats, så kan vi anpassa våra tjänster efter dina önskemål. Vårt mål är att göra flyttprocessen så bekväm och problemfri som möjligt för dig. Om du är på jakt efter en flyttfirma kan du kolla in flyttfirmasödermalm.nu.

Ta hjälp för att flytta kassaskåp

10 May 2023

Har du ett kassaskåp som ska flyttas så har du också ett både tungt och krångligt projekt framför dig. Ett projekt som innebär att både du och de personer du engagerat för att hjälpa dig att bära riskerar att skada er. Ett kassaskåp väger - oavsett storlek - många kilon och det är egentligen för mycket begärt att be vänner om hjälp för att flytta kassaskåp.

I synnerhet om det handlar om en flytt som ska ske där det finns trappor. I sådana fall så är det alltid bäst att anlita professionell hjälp och ringa ett företag som är specialiserat på tunghantering. Genom att göra detta så säkerställer du dels att ditt kassaskåp flyttas på ett säkert sätt - men även att ingen riskerar att skadas.

Den stora fördelen med företag inom tungtransport är att dessa har en gedigen utbildning inom allt som rör tunga lyft och att man - genom denna - också alltid sätter säkerheten först.

Ett projekt som kräver professionell hjälp

Ser man till hur ett sådant företag tar sig an ett projekt där man ska flytta kassaskåp så innebär det inte att de avsätter fem gubbar som tar i, lyfter och bär den otympliga pjäsen. Det handlar om att de först och främst genomför en riskanalys där man tittar närmare på hur mycket ett kassaskåp väger, hur yttre omständigheter ser ut - trappor, smala passager etc - och där man identifierar riskerna och ser till att aktivt göra allt för att minimera dessa.

Vilket kan innebära att man använder sig av maskiner och exempelvis ser till att ha en kran redo för att lyfta kassakåpet genom exempelvis en balkongdörr eller ett fönster. Skulle detta vara fallet så innebär det också att allt runtomkring säkras, att grannar och förbipasserande skyddas och att man metodiskt och med stort fokus på säkerhet tar ned kassaskåpet utan att skada exempelvis fasaden.

Kommunikation är en annan nyckel för att flytta kassaskåp. Oavsett om en flytt av ett sådant objekt sker med muskelkraft eller med kran så handlar det om att alla som är inkluderade i jobbet pratar med varandra och uppdaterar sig om att allt går bra - för alla. Att flytta kassaskåp är möjligt, men det är ett jobb för proffs och inte för lekmän.

Tungtransport - välj rätt företag

1 Apr 2023

Att frakta tunga föremål längs våra vägar ställer höga krav på utföraren. Av givna skäl: ska man dels lyfta tunga maskiner och dels också frakta dessa så handlar det om att tredje person kan utsättas för livsfara.

Ska en tungtransport äga rum så krävs det i många fall tillstånd och att medtrafikanter varnas - genom exempelvis Bred Last-skyltar - och att, givetvis, föraren har rätt utbildning samt ett körkort för att få köra fordonet och den tunga lasten.

Tungtransport är, baserat på allt detta, något som endast få företag har kompetens nog för att klara av. Behöver du som privatperson hjälp med att flytta exempelvis en båt eller där ditt företag investerat i maskiner som behöver fraktas så vänder ni er till ett företag specialiserat på tunga lyft, tunghantering och tungtransport.

Utbildning och riskanalyser gör skillnad

Hur arbetar då ett företag med tungtransport? Det finns några utmärkande saker som ser ut enligt följande:

  • Utbildning. Företaget och alla anställda har en gedigen utbildning i ryggen - Safe Construction - som innebär att man har en medvetenhet och en kunskap om vilka risker som finns, hur attityder kan påverka och vad som - helt enkelt - krävs för att kunna genomföra ett tryggt och säkert lyft samt en efterföljande tungtransport. Utbildningen leder till att varje projekt planeras minutiöst och att ingenting lämnas åt slumpen.
  • Säkerhet. Denna punkt kan inte nog betonas. Alla lyft och all tungtransport sker som en frukten av planering och en gedigen riskanalys. Vad kan gå snett - och hur förhindras detta? Företagen tar aldrig onödiga risker och detta leder till att skador på både person och det som ska lyftas och transporteras kan undvikas.
  • Rätt maskiner. Att använda rätt maskin och rätt typ av kranbil vid varje givet tillfälle är även det en viktigt punkt vid tungtransport. Ett företag som har en stor fordonsflotta - i kombination med lång erfarenhet - har en stor fördel i detta.

Kollektiv i Upplands Väsby – villa via mäklare

31 Mar 2023

Om du vill starta kollektiv i Upplands Väsby ska du självklart kontakta en mäklare. Tänk på att det är praktiskt att äga hela villan själv, ifall att.

Sverige är fantastiskt. I detta fria land har alla möjlighet att välja precis hur de själva vill bo. I alla fall så länge de har råd att betala för det. Den som vill kan till och med starta kollektiv! Och varför inte i Upplands Väsby?

När du kontaktar en mäklare för att köpa en fastighet till ditt kollektiv, är det inte ens nödvändigt att berätta att det är just ett kollektiv du tänker starta. När du väl äger din bostad är det du själv som bestämmer hur många som bor där, och under vilka former. Detta gäller särskilt dig som köper en villa, vilket kan vara praktiskt för ett större kollektiv.

Därför bör du som grundar kollektivet ensam sköta villaköp genom mäklare

Tillsammans kan du och dina kompanjoner i kollektivet bygga upp ett helt eget universum i Upplands Väsby. Kollektiv kan byggas på många grunder. Religion, till exempel, eller livsstilsfrågor som exempelvis veganism. Just det där med vad folk äter kan vara bra att kolla innan de tas upp i kollektivet. Karnivorer och veganer kan ha svårt att dela kök.

Den största svårigheten som brukar drabba kollektiv, är faktiskt att hålla sams. Det kan vara klokt att gå in som ensam ägare till villan kollektivet ska bo i. På så sätt kan du behålla kontrollen över din ekonomi på ett bra sätt. Att bodela ett kollektiv med gemensamt ägande kan bli krångligare än en vanlig skilsmässa om det vill sig illa. Du kan läsa mer om mäklare på denna sida: mäklareupplandsväsby.net

Flyttfirma som gör flytten enklare och smidigare

1 Mar 2023

Med en seriös och flexibel flyttfirma kommer flytten att bli enklare. Låt erfarna flyttkarlar bära ut, bära in och tillochmed packa era saker vid nästa flytt

En flytt är något som man kan se fram emot med skräckblandad förtjusning. Ofta lockas man av tanken på det nya boendet och hur man vill inreda det och göra det trivsamt. Samtidigt kan själva flyttmomentet vara något som många upplever som ett mindre inspirerande och tungt nödvändigt ont. Med hjälp av en flyttfirma eliminerar man det orosmomentet och besparar sig det tunga bärandet och lyftandet.

Erfarna flyttfirmor vet hur man lägger upp en plan för att flytten ska bli så smidig som möjligt. Är det första gången man ska flytta kan man även läsa lite tips om hur man förbereder så mycket som möjligt inför flytten, exempelvis hur man packar så effektivt och smart som möjligt. Vill man ha hjälp med packandet så kan vissa flyttfirmor även erbjuda detta som en tilläggstjänst.

Välkommen avlastning med hjälp av flyttfirma

Nästa gång ni vill slippa allt det tunga arbetet och springet i trappor, kontakta en erfaren flyttfirma nära er för att få lite avlastning. Tänk på att en del flyttfirmor även tillhandahåller tjänster som utlandsflytt och magasinering. Behöver ni ha någonstans att förvara era tillhörigheter och möbler, exempelvis vid en större renovering, kan ni med fördel kontakta er flyttfirma och de kan ordna magasinering av era saker under tiden som arbetet pågår.

Kolla med er lokala flyttfirma vilken tjänst som passar er bäst och låt dem hjälpa er vid nästa flytt.

Om du vill läsa mer om en flyttfirma, klicka här: https://www.flyttexperten.com/ 

En trygg mäklare att lita på i Sundsvall

26 Jan 2023

Har du en känsla av att det inte går att lita på mäklare? Då har du definitivt inte träffat någon av alla de fantastiska mäklare som finns i Sundsvall.

Det finns många skrönor om att det inte går att lita på mäklare men de är inte riktigt sanna. Att utbilda sig till mäklare är ett tufft jobb och tar flera år. Du ska kunna allt om mäkleri, känna till lagar och veta hur du ska hantera papper och klienter. Alla dokument ska vara juridiskt korrekta.

Det är nog inte många mäklare som äventyrar sitt rykte och blir kända för att det inte går att lita på dem. Annat var det kanske på den tiden då det inte krävdes någon utbildning och det var lite lösare rutiner när det gällde att skriva avtal och sälja en fastighet. Nu vill alla ha ett bra rykte.

Mäklare i Sundsvall har en hög kunnighet

Att vara mäklare i Sundsvall eller på en annan ort innebär att man har mycket med människor att göra. Det bli en hel del mänskliga kontakter man kommer att ha gjort under sina år som mäklare. Tänk vad roligt att kunna förmedla hus, industrilokaler, fastigheter för kontor eller boende och veta att det kommit så många tillgodo.

Det är nog ett tillfredsställande yrke trots att det innebär många långa dagar, mycket helgarbete och säkert en hel del knepiga kunder eller situationer att ha att göra med. En mäklare hjälper till att både sälja och köpa fastigheter. Det görs kontinuerligt över hela Sverige.

Hemstädning Stockholm - Få tid över till annat

31 Oct 2022

Har du svårt att få vardagen att gå ihop? Det är en kamp för många och i synnerhet för familjer med mindre barn i Stockholm. Att få livspusslets alla bitar att gå ihop är långt ifrån enkelt. Man ska pendla till- och från jobbet, man ska köra barnen till skola, man ska handla, man ska laga mat, man ska hinna träna och man ska utöver detta också vara en bra partner samt hinna med att träffa vänner och exempelvis träna. Klart står att detta, för många, blir övermäktigt.

Men, det finns genvägar i detta och det går att köpa sig tid över till annat. Genom att välja hemstädning i Stockholm så kan du och din familj investera i er själva, skaffa fler timmar att göra annat på och där ni dessutom öppnar dörren till ett rent och fräscht hem.

Hemstädning är populärt i Stockholm

Att just hemstädning i Stockholm blivit den mest populära tjänsten inom Rut-avdragets ramar är, baserat på det vi ovan gick igenom, inte så konstigt. Det handlar inte om att man är lat om man väljer professionell hemstädning i Stockholm. Till mångt och mycket så handlar det om att man väljer att prioritera annat än städning och att välja att göra nödvändiga saker som man annars skulle ha svårt att hinna med.

Det handlar dessutom för många om en begränsad period. När barnen växer upp, blir större och odlar egna intressen så kan man frigöra mer tid för skötsel av hemmet och hemstädning i egen regi - men då barnen är små så måste de också ha en helt annan skötsel och logistik kring sig. Något som gör hemstädning i Stockholm till en absolut nödvändighet.

Hemstädning i Stockholm - tänk på detta

Det finns klara fördelar med att välja hemstädning i Stockholm och i att låta ett professionellt företag sköta städningen i ditt hem. Man måste emellertid också se till att vissa saker är säkerställda innan man skriver under ett avtal. Vi tittar närmare på några viktiga punkter som du bör tänka på i samband med att du ska välja en städfirma i Stockholm:

  • Provstädning. Hur lång tid tar det att städa ditt hem? Genom att företaget erbjuder en provstädning så får ni båda också ett hum om hur lång tid det tar - och hur kostnaden kommer att se ut.
  • Vem städar? Se alltid till att välja företag som har exempelvis kollektivavtal och fasta anställningar. Tyvärr är städbranschen långt ifrån ren i denna fråga och du kan bidra till en bättre miljö genom ett aktivt val i denna fråga. Du bör även se till att samma person städar hemma hos dig varje gång. Dels för din egen trygghet och dels också för att jobbet blir effektivare.
  • Hur ska det städas? Företag idag är flexibla både vad gäller vad som ska städas och när städningen ska ske. Du kan exempelvis välja att få ditt hem städat någon gång i veckan, en gång i månaden eller flera gånger i veckan - du bestämmer och företaget du anlitar anpassar sig efter detta. Många erbjuder även fasta abonnemang, vilket underlättar ganska rejält.
  • Nycklar och rutiner. Det är ditt hem och du måste känna dig trygg och säker med företaget du anlitar. Se till att det finns välutvecklade rutiner vad gäller nycklar, koder och larm.

Inga onda axlar med hjälp av företagsflytt i Stockholm

10 Aug 2022

Står ni inför en kommande flytt med företaget? En företagsflytt behöver göras på ett smidigt sätt. Ni kan få hjälp genom att anlita en flyttfirma i Stockholm.

Som företagare så vill man inte att företaget ska stå stilla. Man vill och behöver fortsätta arbeta på sitt företag. Det kan bli ett problem om man är mitt inne i en flytt. För att du ska fixa din företagsflytt smidigt, så finns det några saker du kan göra.

Att passa på och göra en rensning när man ska flytta är något alla bör göra, även om man flyttar med företaget. Det som ska återvinnas bör du lägga till återvinningen och det resterande packar du ned. Att packa sakerna så du vet var du finner vilka saker gör ditt arbete enklare senare. Det bästa tipset är att anlita en flyttfirma.

Boka din företagsflytt i god tid i Stockholm

Allt fler inser hur skönt det är att faktiskt få hjälp med flytten, även för företag. När man tar hjälp med sin företagsflytt i Stockholm, så kan företaget hela tiden vara i rullning. Flyttfirman hjälper till på ett bra och effektivt sätt så att arbetet inte kommer i kläm.

Däremot bör du vara ute i god tid och boka flyttfirman. Det är väldigt populärt att ta hjälp och tiderna går snabbt åt. Boka din företagsflytt så fort du vet datumen. Då kommer du se att allting går som smort med din företagsflytt, från den gamla till den nya lokalen.

Flyttfirma i Kungälv för en säker flytt

10 Jun 2022

En flyttfirma i Kungälv är det som gäller om du vill ha en trygg flytt. Det blir absolut det bästa om det är så att du bor i Kungälv eller ska flytta dit.

När det är dags att flytta från Kungälv är det smart att anlita en flyttfirma. Ett annat scenarion är att du ska flytta till Kungälv. I båda fallen är det ju bra på det sättet att bilen inte behöver åka kors och tvärs över landet för att hämta hela bohaget och sedan frakta det dit de ska.

Självklart kan du anlita vilken flyttfirma som helst över hela Sverige. Men medge att det låter effektivt att ta en som är på samma ställe du ska till. Eller som åker från Kungälv om det är där du bor och kör dit du tänker bosätta dig.

Flyttfirma Kungälv håller måttet

När du vill ha en flyttfirma som håller måttet i alla lägen kan det vara en god idé att ta en närmare titt på en flyttfirma i Kungälv. De erbjuder dig liksom andra flyttfirmor hjälp både om du flyttar privat och om du ska flytta ett företag. Samtidigt erbjuds du hjälp runt omkring flytten.

Du skulle kunna få hjälp med magasinering om det skulle vara så att du behöver det mellan de olika platserna. Sedan kommer ju den tunga biten med att flyttstäda. Det gör en en städfirma lekande lätt. Ett helt gäng kommer in och tar sig an olika rum. I ett nafs är det åtgärdat.

I Stockholm kan man få hjälp med att återvinna och städa dödsbon

25 Jan 2022

Att sortera, återvinna och köra bort ett dödsbo kan vara tidskrävande. Men i Stockholm finns det särskilda företag som kan hjälpa till med detta och som även kan sköta städningen efteråt.

Att sortera och återvinna ett dödsbo kan ta lång tid och vara arbetskrävande. Särskilt om man inte har tillgång till bil med dragkrok och släp. Det är heller inte alltid man vet hur man bäst återvinner olika material och var man kan slänga dem. Men det finns särskilda företag som kan hjälpa till med olika typer av återvinning som exempelvis dödsbon, förråd, enstaka möbler och annat. De kan tömma, sortera och forsla bort och se till att materialet tas om hand på ett korrekt sätt och som är bra för miljön. I de fall man vill skänka bort möbler eller bara flytta dem till en annan adress kan de även göra detta. De kan även erbjuda städning efteråt så att den tömda bostaden blir skinande ren.

Använd rutavdraget vid tömning av dödsbo

Är man privatperson och vill ha hjälp med att tömma och städa ut ett dödsbo i Stockholm kan man använda sig av rutavdraget på tjänsten. Men priserna kan variera mellan olika aktörer och det kan därför löna sig att först be om ett kostnadsförslag från några olika företag innan man bestämmer sig. Men då inte alla är seriösa utan slarvar med sortering och återvinning måste man också ta hänsyn till referenser då man väljer företag.

Du har nära till din flytthjälp på Gotland

24 Jan 2022

Gotland är en vacker ö, och du kan enkelt flytta dit. Då anlitar du bara en serviceinriktad flytthjälp på Gotland. De sköter gärna det praktiska, allt från transport till magasinering.

Din flyttfirma på Gotland är ett serviceföretag, och de hjälper dig med det du inte har ork eller tid med. Även om du inte flyttar så långt, kanske bara inom Visby, är det ändå mycket som ska fixas, packas och ordnas. Behöver du flyttkartonger kan du låna dem av flyttfirman.

Du kan till och med låta flyttfirman städa din gamla bostad åt dig. De kan magasinera en del av ditt bohag också, om du inte får plats med allt.

Flytta mindre stressfyllt och anlita flyttproffs

Det är bra att få iväg allt på samma gång med en rejäl flyttbil, och det arbetet går lätt för den rutinerade personalen för flytthjälp på Gotland. De är experter på allt inom packning och lastning, och där finns det också stor tjänstvillighet om du vill ha praktisk hjälp med att fylla kartongerna och få plats med så mycket som möjligt. De har rätt utrustning, som exempelvis bärselar om du har tunga möbler som ska flyttas.

Du kan bara koncentrera dig på att få in alla möblerna på det nya stället, packa upp och göra i ordning där, och sedan får du hjälp med allt annat. Du har full valfrihet, beroende på tid och ork, hur mycket jobb du vill slippa, så du hinner se hur vackert det är på Gotland.

← Äldre inlägg