Prisvärd och pålitlig flyttfirma i Stockholm

Ska ni flytta och behöver anlita en flyttfirma? Ni vet väl att det kan vara stor skillnad mellan olika flyttfirmor i Stockholm? Här kommer några tips.

Att ta hjälp av en flyttfirma när det är dags att byta adress är för de flesta en nödvändighet. Men för att få en välplanerad och trygg flytt gäller det att också anlita rätt flyttfirma. Sedan rutavdraget infördes har andelen flyttfirmor ökat kraftigt och så även konkurrensen. Därför går det också att få flytthjälp till riktigt lågt pris.

Men bra och trafiksäkra fordon, försäkringar, utbildad personal och rättvisa löner kostar. Vill man ha hjälp av en riktigt proffsig och pålitlig flyttfirma ska man undvika de firmor som erbjuder flytt till riktigt lågt pris då de sällan är bra och seriösa. Det går att komma ner i pris genom att välja en flyttfirma som erbjuder skräddarsydd flytt.

Hur mycket kostar det att anlita en flyttfirma?

När man anlitar en flyttfirma som erbjuder skräddarsydd flytt betalar man bara för de tjänster man nyttjar. Har man en mindre budget kan man välja att packa själv i egna flyttlådor och endast låta flyttfirman sköta själva lastningen och transporten. Har man däremot en större budget kan man låta flyttfirman sköta allt, även uppackningen på den nya adressen.

Vill man veta hur mycket flytthjälp kostar ska man kontakta en flyttfirma i Stockholm och be om en specificerad offert. Då ser man tydligt hur mycket de olika flyttjänsterna kostar och kan välja bort sådant man inte tycker är prisvärt. Tänk på att också be om referenser och kontrollera dessa.

29 May 2023