Anlita en flyttfirma i Stockholm för alla typer av flyttar

Oavsett om du ska flytta långt eller en liten bit, om du fyller lastbilar eller bara några lådor, så kan du ta hjälp. Anlita en flyttfirma i Stockholm.

Att flytta är ett stort projekt. Oavsett om du flyttar från något litet eller något stort, om du flyttar en kort bit eller långt bort så är det mycket jobb. Det tar ofta mer tid än man kanske tror att packa ner alla saker. Möbler och flyttlådor tar mycket plats i en bil.

Sedan tar det tid att bära allt. För att inte tala om hur tunga och otympliga vissa möbler är. Det går såklart att ta hjälp av familj och vänner vid en flytt. Men ibland är det skönt att bara anlita en flyttfirma för att genomföra hela flytten.

Flyttfirma i Stockholm kan hjälpa dig med hela eller delar av flytten

En flyttfirma kan hjälpa dig med hela flytten. Med nedpackning av alla dina saker. Med att bära ut samtliga saker och packa in dem i bilar. Och såklart med att köra hela ditt bohag till din nya adress, och sedan bära in allt i ditt nya hem.

Men du kan också ta hjälp med bara vissa delar av din flytt. Kanske vill du bara ha hjälp med att bära och köra alla dina saker. Eller kanske är det bara någon särskild möbel du vill ha flyttad – pianon och andra stora, tunga föremål är vanligt att ta hjälp med.

Rätt till RUT-avdrag när du anlitar flyttfirma i Stockholm

En del flyttfirmor kan hjälpa till med flytt till ett annat land eller till en annan plats i Sverige, medan några flyttfirmor bara flyttar inom stan. Tar du hjälp av en flyttfirma i Stockholm med att flytta och flyttstäda så har du rätt till RUT-avdrag.

RUT-avdraget innebär att du kan få bidrag för upp till halva avgiften. Hur mycket en flytt kostar är beroende av hur mycket som ska flyttas, hur långt sakerna ska köras och faktorer som trappor att bära i och om det i så fall finns hiss.

31 Dec 2023