Så hittar du rätt mäklare i Strängnäs

Har du en villa eller en bostadsrätt i Strängnäs som du vill sälja? Valet av mäklare kan ha stor betydelse för vilket pris du får ut. Här kommer några tips.

Valet av mäklare har ofta stor betydelse för vilket pris man får ut vid en bostadsförsäljning. Därför kan det vara klokt att träffa några olika mäklare innan man bestämmer sig för vem man ska anlita. Så gott som alla mäklare erbjuder att kostnadsfritt värdera bostaden. Detta utan att man förbinder sig till någonting.

På så vis kan man enkelt träffa och jämföra olika mäklare. För att kunna värdera bostaden på ett korrekt sätt kommer mäklaren på ett hembesök. Är det en engagerad och bra mäklare får man även tips på prisvärda förbättringar som man kan göra för att få ut ett så bra pris som möjligt.

Arvodet kan skilja en hel del mellan olika mäklare

Arvodet kan skilja en hel del mellan olika mäklare i Strängnäs, likaså vad som ingår i priset. Hur olika mäklare presenterar sina objekt i annonser kan skilja en hel del. En mäklare som tar ut ett högre arvode behöver nödvändigtvis inte vara skickligare, men ofta har de mer erfarenhet och därmed större kunskap.

En mindre erfaren mäklare med stor lokalkännedom kan förstås också lyckas bra. Därför ska man även gå på sin magkänsla när man väljer mäklare. En annan sak som kan vara viktig, och ofta har stor betydelse för hur många intressenter som kommer på visningen, är hur bostaden presenteras i bild och text och var den annonseras ut. Hos www.mäklaresträngnäs.net hittar du allt du behöver deta inför en flytt. 

29 Jun 2023