Snabb och lätt flytt med flyttfirma på Södermalm

För dig som har mer att göra än att packa och att kånka tunga möbler finns bra alternativ. Kontakta flyttfirma på Södermalm för offert. Du kommer att bli av med stress och undviker ryggskott.

Inte många av oss ser fram emot vissa bestämda bitar av processen med att flytta. Planering brukar fungera bra för de flesta, och många har också bra koll på att säga upp abonnemang och adressändra. Att glömma meddela släkt och vänner är förvånansvärt vanligt men det är enkelt att åtgärda.

Själva det fysiskt tunga arbetet med flytten är ett helt annat kapitel. Många har helt enkelt inte fysiken till att bära tunga möbler och diverse lösöre. Andra saknar möjligheten rent praktiskt eftersom andra åtaganden sätter stopp. Det är inte heller givet att någon har behörighet att köra den sortens fordon som krävs för en flytt.

Det är enkelt att anlita en flyttfirma

Varför göra allting på det krångligaste sättet? Varför tära hårt på relationen till släkt och vänner genom att använda dem som packåsnor? Att anlita en flyttfirma på Södermalm när du ska byta bostad är enkelt och du kan också använda RUT-avdrag och reducera kostnaden rejält.

Du kan ringa flyttfirman och be om en offert. De behöver veta mått på din bostad och gammal och ny adress. De vill veta om du har normalt bohag eller om du har tre pianon som ska med, från tre trappor ned till fem trappor upp. Då du accepterat offerten löser ni flytten tillsammans.

11 Aug 2021