När du behöver förvaring

Har du för mycket saker hemma, men som du inte vill göra dig av med? Åtminstone inte än? Vill man ha lite mer betänketid eller helt enkelt bara vill ha mer plats, så finns en bra lösning.

Lösningen är det som kallas magasinering. Då förvarar man sina saker i en slags lagerlokal med massor av förråd. Det kan liknas vid ett hotell, fast för saker då, där varje förråd är ett hotellrum. Man kan hyra ett eller flera förråd, beroende på hur mycket plats man behöver. Precis som på hotell kan man välja olika lång vistelsetid. En del människor kanske bara behöver tillfällig förvaring av sina grejer. Det kan exempelvis handla om en flytt där man inte får tillgång till nya bostaden innan man måste lämna den gamla.

Renoveringssugen eller bara nostalgisk?

Det kan också vara så att man ska renovera hemma. Ska man renovera mycket vill man gärna slippa göra det bland allt möblemang med mera. Då kan magasinering verkligen vara en god idé. När renoveringen är klar är det bara att ta hem grejerna igen. Om man varken ska flytta eller renovera kanske det är så att man bara är väldigt nostalgisk. Bär man på den nostalgiska ådran kan man ha svårt för att göra sig av med saker. Det mesta påminner om något fint minne och det vill man inte slänga. Samtidigt kommer ju bostadsytan tillslut inte tåla mer. Även då är magasinering en bra idé. Nattsömnen blir god när man vet att ens minnen tagit in på ett tryggt hotell! Läs mer om magasinering på denna sajt: https://www.magasineringtäby.se

28 Dec 2020