Magasinering är lösningen i Stockholm

Stockholm är den stad i Sverige som växer mest och detta står sig även sett till ett europeiskt perspektiv. Ser man till de snabbast växande huvudstäderna i Europa så ligger London som etta – men Stockholm seglar faktiskt in på en femteplats på listan. Prognoserna här säger även att Stockholm kring år 2030 kommer att toppa samma lista och det om något är ett bevis på den kraftiga expansion som finns i Stockholm och vilka utmaningar en sådan för med sig.

På det stora hela så handlar utmaningarna primärt om en sak – att bygga. Stockholm måste bygga fler bostäder och detta dels för att ge plats åt alla nya invånare och dels också för att kyla ner ökningen av bostadspriserna som man ser i dagsläget och som man sett under flertalet år tillbaka. Löser man den biten så har Stockholm alla förutsättningar att växa i det tempo som man har potential att göra.

Ser man till Stockholm idag och till hur situationen är nu så är kan man peka på att ett fenomen skiljer sig från hur dt ser ut i övriga städer i Sverige – man flyttar oftare i Stockholm. Dagliga flyttar sker med en större frekvens – folk flyttar ihop, folk flyttar isär, folk köper- och säljer bostäder för att göra vinster och folk tvingas flytta på grund av att hyrestiden löpt ut; oavsett orsak så sker det väldigt många flyttar och ett område som visat sig vara stor nytta här är magasinering.

Det vill säga; flyttar två stycken personer ihop, köper en bostad på Lidingö så kommer man där att upptäcka att det kanske inte finns plats för två stycken bohag – något som gör att man söker sig till tjänsten om magasinering och genom detta kan ha sakerna kvar till framtiden. Magasinering har under senare år – i takt med flyttarna – visat sig vara en absolut nödvändighet och tjänsten är faktiskt väldigt prisvärd. Det handlar om att detta nyblivna par på Lidingö kanske betalar några hundralappar månadsvis och där detta gör att man har framtidens möblemang i framtidens boende säkrat.

Magasinering kommer att bli än större

Att få plats med allt man äger i ett förråd på 2 kvm är inte det lättaste och genom att använda sig av magasinering så kommer paret på Lidingö att veta att nästa bostad – en större sådan – kommer att ha möbler, tavlor och föremål som passar just där.

Magasinering är dessutom något som på ett bättre sätt säkerställer kvalitet; det handlar om uppvärmda utrymmen, larmade lokaler och där personal ständigt finns närvarande. Törs vi spå och sia om framtiden och alla de flyttar som den kommer att föra med sig i Stockholm så kommer tjänsten om magasinering att spela en allt större roll. Att den redan nu gör skillnad och underlättar – det råder det inga som helst tvivel om.

10 Aug 2017