Flyttstädning gör ditt liv enklare

Att flytta är stressigt nog, det sista du vill göra är att städa ditt hus. Allt måste skrubbas från golv till tak. Skippa detta och anställ istället en firma för flyttstädning i Nyköping.

Att flytta är något som nästan alla gör minst en gång i sitt liv, och alla vet att det är otroligt stressigt. Det är så mycket som måste bli gjort, alldeles för många måsten som är svåra att hinna med. För det första måste du gå igenom alla dina ägodelar och bestämma vilka som ska följa med till ditt nya hem. Sen måste du packa dina prylar och faktiskt flytta dina grejer till ditt nya hem. Därefter är det ännu en sak du måste göra - städa. Hela ditt hem måste städas, och det måste bli rätt. Så varför inte göra ditt liv enklare genom att anställa en flyttfirma så du slipper att ta hand om städningen själv? Du kan istället spendera värdefull tid med att packa upp ditt nya hem, redo att skapa nya minnen tillsammans med familj och vänner.

Viktigt att det blir rätt

En flyttstädning är inte en normal städning som du gör varje vecka. En flyttstädning är en ordentlig storstädning som kräver att du städar kylskåpet, tvättar dörrar, skrubbar badrum, torkar alla skåp, listor och tvättar dina fönster noga. Om du är en hyresrättsgäst finns det en checklista att följa när det kommer till flyttstädningen, vilket du måste följa till punkt. Blir det inte rätt så kommer du ändå att få betala för en städfirma för att utföra städningen, vilket betyder att du slösar din tid. Så om du redan från början anställer en städfirma för att utföra din flyttstädning i Nyköping har du inget att oroa dig för. Alla professionella städfirmor lämnar dessutom en garanti på deras tjänster, så om städningen mot förmodan inte är upp till standarden kommer de ut och fixar detta.

Glöm inte RUT-avdraget

RUT-avdraget står för rengöring, underhåll och tvätt, och är ett avdrag som privatpersoner kan använda för att få avdrag för arbetskostnaden. RUT-avdraget ingår under samma avdragsrätt som ROT-avdraget, så du kan enbart använda detta upp till 50 000 kronor per år. RUT-avdraget gäller däremot upp till 50% av arbetskostnaden, men detta täcker inte materialkostnaden. Det är utan tvekan ett avdrag som gör det mer värt att anställa en städfirma för att utföra din flyttstädning. Kom däremot ihåg att firman måste ha F-skatt för att du ska kunna använda RUT-avdraget. Vi rekommenderar denna hemsida: https://www.flyttstädningnyköping.net

12 Feb 2020