En flyttstädning ingår också i en flytt

En flytt är i sig alltid att anse som någonting spännade då den leder till en nystart i livet. Med detta menar vi att momenten i sig – att bära, att packa, att transportera och så vidare – inte är så ansträngande då flytten innehåller så mycket positiv energi. Ofta har man sett fram emot att få installera sig i det nya boendet under en längre period att man helt enklet inte känner hur jobbigt det är att bära möbler och bohag då det väl är dags. Men här ska vi lägga in en liten brasklapp och detalj som måste skötas och som sällan för samma positiva känslor med sig då det väl är dags att ta hand om den.

Det vi talar om här är naturligtvis det man kallar flyttstädning och som förklaring till varför detta moment upplevs som jobbigt så måste vi återgår till allt det vi nämnde ovan. Det är nämligen så att en flyttstädning äger rum då allting är gjort – då man burit, transporterat och installerat sina möbler och sitt övriga bohag – och att man av den anledningen är väldigt trött, man är tömd rent energimässigt samt att man har sitt fokus på den nya bostaden; detaljer som gör att en flyttstädning plötsligt upplevs som ett mentalt Mount Everest som man inte orkar bestiga.

Det är också det här som gör att väldigt många struntar i att genomföra detta moment – man orkar helt enklet inte ta sig samma och återvända till den gamla bostaden för att göra något så tråkigt som att städa. Det här ska dock inte ses som en ursäkt på något sätt utan mer som en förklaring – det är nämligen så att en flyttstädning verkligen måste göras och om man inte orkar detta på egen hand så måste man se till att anlita extern hjälp för ändamålet. Det vill säga, man bokar in en städfirma i den stad man bor i – Västerås, Helsingborg, Umeå - och låter denna sköta om alla tuffa moment som måste genomföras i samband med en flyttstädning för att denna ska godkännas.

Ta hjälp med din flyttstädning

För godkännas – det måste den nämligen och detta av de nya ägarna. Har du exempelvis flyttat i Västerås, fuskat med din flyttstädning och de nya ägarna anser den inte håller måttet att den bör göras om – ja, då kommer du också att tvingas betala för en städfirma för detta.

En kostnad som i sin tur är betydligt högre än vad du fått betala om du anlitat dem redan på ett tidigt stadium och därför rekommenderas att man också gör så. Att man bokar in en lämplig städfirma i samband med att man hyr transport gör att man kommer billigare undan i slutändan.

En flytt är något – som vi nämnde ovan – som omges av positiv energi och om man inte kan uppbringa tillräckligt med sådan för att ta hand om sin flyttstädning – ja, då bör man överväga professionell hjälp och vara beredd att betala lite extra för denna. Att strunta i – eller fuska med den är inget alternativ och detta oavsett om staden man bor i heter Västerås, Umeå eller Stockholm.

Här kan du läsa mer om vad som ingår i en flyttstädning: www.flyttstädningvästerås.biz.

13 Apr 2017