En flyttfirma i Jönköping tar hand om flytten till Husqvarna

Du vann budgivningen! Dags att flytta. Kul, tills du inser vilket jobb det är. Precis allt ska packas ner och flyttas. Till nya bostaden i Husqvarna. Du kan anlita en flyttfirma i Jönköping.

Grattis till din nya bostad! Din drömlägenhet blev äntligen din. Grumla inte glädjen över nya bostaden med jobbig flytt. Innan man satt igång med processen tänker man kanske att det här ska gå bra, det är bara att slänga ner lite grejer i lådor och be kompisar om hjälp med soffan och TVn. Men har man flyttat själv ett par gånger, har mormors fina glas gått sönder i flytten och kompisarna fått ryggskott, tänker man om. Ju fler kompisar du ber om hjälp desto fler flyttar måste du själv hjälpa till med. Nej, tänk så här, det finns proffs på det här, som har erfarenhet och kunskap, de ska få hjälpa mig.

Hela eller delar av flytten

Vill du själv packa ner dina ömtåligaste föremål, och låta flyttfirman bära de tunga möblerna går det självklart bra. Men inser du att du har det helt fullt i skåpen och att det kommer att ta dig ganska många semesterdagar att packa ner allt, åtar sig flyttfirman i Jönköping det också. Du kan faktiskt överlåta precis hela flytten till flyttfirman. Istället kan du gå och välja ut tapeter eller fundera över hur du vill möblera din nya bostad. Dina föremål och möbler är i trygga händer. Flyttproffs hanterar tusentals ömtåliga och tunga föremål varje dag, de har vana och erfarenhet hur man på bästa och tryggaste sätt flyttar enkelt och smidigt. Du kan istället ägna dig åt att fantisera om hur du vill ha det i ditt nya hem.

Är det dyrt eller?

Det behöver inte vara särskilt dyrt, i synnerhet eftersom flytt mellan bostäder omfattas av RUT-avdraget. Vilket innebär att du kan få upp till 50% av arbetskostnaden i skattereduktion. Och räknar man in förlorad arbetsinkomst eller förlorad semester blir det inte alls dyrt. Hellre då använda semestern till att möblera och bo in sig i sin nya lya. Bäst är att begära en offert, där priset är överenskommet. Är det inte långt mellan ställena för flytten blir det billigare, och hade lägenheten legat i t ex Stockholm, tas vanligtvis en milkostnad ut. Även här kan man jämföra att själv köra hela vägen, kanske både två och tre gånger, inklusive släphyra.

5 Feb 2020