Dags att flytta tunga saker?

Vill man ha hjälp att flytta pianot, kassaskåpet eller ännu större saker så är det tunghantering som behöver ordnas. Rätt utrustning och kompetens gör det tunga jobbet lätt som en plätt.

Tunghantering omfattar allt från flytthjälp av flygeln till större jobb som kräver speciella maskiner. När tunga tunga saker ska flyttas kan man behöva en kranbil och åkeri för att komma fram till rätt plats ibland. Har man investerat en stor summa i en ny värmepanna så vill man inte snåla in på installationen, det kan bli dyrt i slutändan.

Vid flytt av kassaskåp, piano eller liknande så använder man oftast bärsele och om så krävs maskiner. Även andra hjälpmedel kan behövas för att på ett säkert och korrekt vis flytta tunga föremål utan risk för skador, varken på objektet eller någons rygg.

Anlita proffs för de tunga jobben

När det kommer till att flytta stora, och ofta värdefulla, föremål så bör man inte vara dumsnål. Med rätt hjälpmedel och maskiner så kan man göra det på ett säkert vis. Att tappa pianot på tårna är ingen höjdare att råka ut för och skador som kan uppstå undviks genom att man anlitar proffs. Att göra detta behöver inte bli så dyrt och då har man även försäkringar som täcker alla eventualiteter som kan uppstå.

Något som kan ta flera dagar att göra manuellt kan ofta göras på en förmiddag med rätt utrustning för jobbet. Proffs finns att anlita så varför ta riskerna för onödiga skador? Läs mer om tunghantering på denna webbsida: https://www.tunghantering.nu 

11 Nov 2020